Hirdetés

Hitman: Definitive Edition - trailerrel ünnepeljük a megjelenést

|

Az IO Interactive még egy utolsó videóval emlékeztet minket rá, hogy hamarosan megérkezik a Definitive Edition, a Hitman minden extrával megpakolt új kiadása.

Hirdetés

Miután a Square Enix és az IO Interactive útjai különváltak, a fejlesztőcsapat megtarthatta a Hitman franchise jogait, majd nem sokkal később új partnerre leltek a Warner Bros. Interactive Entertainment képében, amely a kiadásért és forgalmazásért is felelni fog. Az első ilyen a Hitman új kiadása lesz. 

Hirdetés

A Hitman: Definitive Edition magában foglalja az első szezon összes epizódját és frissítéseit (a GOTY, Summer Bonus Episode, Blood Money Requiem Pack, Contract, Escalation Contract, Challenge Pack tartalmakat), valamint a stúdió többi címével (Freedom Fighters, Kane & Lnych, Mini Ninjas) kapcsolatos jelmezeket is. Napokon belül megjelenik a csomag, de még előtte nézzétek meg a legutolsó trailert, amely ízelítőt ad a játékmenetből és a tartalmakból: 

A Hitman: Definitive Edition május 18-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti be fogjátok szerezni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)