Eltűnt a PlayStation Store-ból a Hitman, sok előrendelést is töröltek

|

Több PlayStation 4-es előrendelő is jelezte, hogy a Hitmanre korábban leadott előrendelését érvénytelenítette a rendszer, amivel kapcsolatban egyelőre elég rejtélyes választ adtak a készítők.

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

Az IO Interactive nem igazán tudja, hogyan is nevezze a készülő Hitman modelljét, ugyanis nem tartják sem korai hozzáférésű, sem epizodikus játéknak annak ellenére, hogy a megjelenéskor nem minden tartalmat találunk majd a játékban. Emiatt kerülhetett bajba a Sonynál a játék, ami nemrég eltűnt a PlayStation Store-ból.

Ráadásul több előrendelő is jelezte, hogy a rendszer törölte a foglalásukat a játékra, a hivatalos értesítés szerint azért, mert a termék összetétele jelentősen megváltozott. A hivatalos Hitman Twitter-fiók kezelői igyekeztek mindenkit megnyugtatni, hogy a játék továbbra is március 11-én érkezik, csupán igazítanak néhány dolgon és néhány napon belül tájékoztatnak mindenkit a fejleményekről, ahogy a játékot fejlesztő IO Interactive is szóról szóra ugyanezzel az üzenettel válaszolt az aggódó gamereknek.

Több oka is lehet, hogy csak a PlayStation 4-et érinti az előrendelések visszavonása, például a PC-vel és az Xbox One-nal ellentében a Sony gépén nincs olyan program, ahol még el nem készült játékokat vásárolhatunk. Másfelől abban is kilóg a célplatformok közül a PS4, hogy ott indul először a Hitman bétája, ami szintén az előrendelésekhez lett kötve. A pontos okokkal kapcsolatban persze csak a fejlesztők vagy a Sony közleménye után leszünk okosabbak, ami remélhetőleg tényleg napokon belül megérkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!