Hirdetés

Hitman - a legújabb célpontért Marokkóig kell utazni

|

Készüljetek, mert a következő különleges célpont a héten megérkezik Marokkóba! Ha pedig minden jól megy, távozni már nemigen fog.

Hirdetés

A halloweeni események közepette sem maradnak a Hitman rajongók Elusive Target nélkül. Pénteken érkezik Marrákesbe a 11. célpont, akinek a levadászására pontosan hét napot kapunk.

Október 14-én pénteken, délután 2 órakor indul el a hét napos hajsza a The Fixer névre keresztelt új célpont után. Tudjátok, a helyzet ugyanaz, mint eddig: csak egy esélyetek van a delikvens likvidálására, nincs újabb próbálkozás.

A célszemélyről kapott információk kulcsfontossággal bírnak, tehát minden apró morzsa számít. Ha nem akartok lemaradni Diana utasításairól, a HITMAN Companion a segítségetekre lesz.

Az alkalmazás minden célpontról elküldi nektek a szükséges információkat, képeket, videókat, amik a segítségetekre lehetnek. Illetve jelzi, hogy mennyi időtök van még kiiktatni a nem kívánatos személyt. Az app-ot letölthetitek iOS-re és Androidra egyaránt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)