Hirdetés

Hitman - jön az új különleges célpont, egy kis extrával

|

A december mindannyiunk életében pörgősebb, nincs ez másként a bérgyilkosok esetében sem.

Hirdetés

Az év utolsó hónapjában a Square Enix rákapcsolt és több, esetenként nehezebb feladattal is ellátja Hitmant. Persze fáradozásotok ezúttal sem marad öltöny nélkül, a nemrég bevezetett új jutalmazási rendszerben két ruhát is feloldhattok decemberben.

A 16. különleges célpont, a Guru, avagy Richard J. Magee december 16-án érkezik és tölt el egy hetet Sapienza városában. Ha minden jól megy, akkor utazása nem lesz valami hosszú. 

Hét napotok van levadászni őt, a már megszokott feltételek mellett: csak egy esélyetek van. Illetve most még becsúszott két nehezítő tényező is. A küldetés során Keith Keeble nem szenvedhet semmiféle kárt, nem sérülhet meg, nem lehet baja. Katherine Fellerre ugyanezek a kikötések vonatkoznak. Ha ezek közül bármelyik bekövetkezik, ugyanúgy elbukjátok a küldetést, szóval csak óvatosan.

Csak hogy karácsonykor és két ünnep között se unatkozzunk, a Square Enix még egy extra feladatot is ad és a 17. különleges célpontot is megkapjuk a december folyamán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)