Hirdetés

Hitman - rengeteg új tartalom érkezik ma

|

Tetemes mennyiségű új tartalommal ünnepli meg az IO Interactive a Hitman tizennegyedik hónapját.

Hirdetés

Sokan kétkedtek, amikor kiderült, hogy a következő Hitman epizódikusan fog megjelenni, de végül bevált a fejlesztők számítása és a tavalyi év egyik legjobb játékát tették le az asztalra. Habár a sztori epizódok már megjelentek, a támogatás azóta sem maradt abba és a fejlesztők továbbra is újabb küldetésekkel szórják meg a kitartó rajongókat.

A játék most ünnepli a tizennegyedik hónapját a piacon, a fejlesztők pedig úgy gondolták, hogy ennek örömére egy egész hónapnyi tartalmat fognak megjelentetni, ráadásul a mai napon. A csomag természetesen tartalmazza a legújabb Elusive Targetet, amiről szokás szerint minden szükség információt megtaláltok a csapat blogján.

Emellett két új Escalation Contract is érkezik, az egyik a Sapienza, a másik pedig a Marrakesh pályához. Mindkettő Contractban öt szintet játszhatunk végig, melyek mind újabb akadályokkal és bonyodalmakkal nehezítik meg a küldetést. Ha ez nem lenne elég, 10 Featured Contract is érkezett, melyeket a fejlesztők a közösség legjobb munkáiból válogattak ki.

Nektek hogy tetszik? Nyomatjátok még a Hitmant?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)