Hirdetés

Hitman - Párizsban vár minket a legújabb célpont

|

A divatbemutatón kószáló célszemély kiiktatása nem lesz egyszerű feladat, de a 47-es ügynök valahogy ezzel is megbirkózik majd.

Hirdetés

Az öt epizódból álló első évad végeztével is akad még dolguk a játékosoknak, ugyanis a fejlesztők folyamatosan új célpontokat adnak nekik, és most meg is érkezett a legújabb, szám szerint 23. Elusive Target.

Kieran Hudson, azaz a Paparazzo egy újságíró, aki mindenféle pletykák terjesztésével tönkretette ügyfelünk karrierjét, és a 47-esre vár a feladat, hogy megbosszulja ezt. Nehéz lesz átjutni a divatbemutató biztonsági emberein, így nem árt, ha számos trükkel a tarsolyotokban vágtok neki a missziónak.

A legújabb Elusive Target egészen április 18-ig lesz elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)