Hirdetés

Hitman - felbukkant a párizsi célpont

|

Befutott az epizodikus Hitman játék következő célpontja, egy párizsi séf, aki akár vegetáriánus, akár nem, a 47-es ügynöknek köszönhetően most biztosan fűbe fog harapni.

Hirdetés

Október utolsó napján megjelent a Hokkaido, a Hitman utolsó, első évados epizódja, amelyet a Square Enix egy hangulatos videóval ünnepelt meg, azonban az új fejezet kiadása nem jelenti azt, hogy később tartalom nélkül maradunk: erre jók például az egyes célpontok. 

Az IO Interactive a hónap elején röviden már felvázolta, hogy milyen missziókkal bővül novemberben az epizodikus Hitman világa. Annak rendje és módja szerint most megérkezett egy újabb Elusive Target, szám szerint a 14. likvidálandó személy, aki Párizsban várja gyanútlanul az elkerülhetetlen sorsát. A célpont ezúttal egy sztárséf, Gabriel "Gabe" Santos, akit hét napon keresztül vadászhatunk le kedvenc kopasz bérgyilkosunkkal Franciaország gyönyörű fővárosában. Természetesen ismét csak egyetlen próbálkozásra lesz lehetőség, de az ügyesebbek biztosan kifőznek majd valamit. 

Mellesleg Santos az első Elusive Target, akinek elintézésével új ruhákat oldhatunk fel a Hitman új jutalmazási rendszerének hála. A fejlesztők kikötötték, hogy ez a funkció az új célponttal lépett életbe, ami azt jelenti, hogy a korábbiakat hiába teljesítettük, visszamenőleg nem oldhatunk fel velük felszereléseket, csak az ezt követőkkel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)