Hirdetés

Hitman - valaki 6 perc alatt kiiktatta az első Elusive Targetet

|

A Hitman csak ideiglenesen elérhető célpontját csak a játékosok felének sikerült kiiktatnia, de született néhány elképesztő rekord.

Hirdetés

A múlt héten aktiválódott az első Elusive Target a Hitmanben. Ez egy olyan célpont, akinek a likvidálására csak egyetlen lehetőségünk van, és ha elszúrjuk, akkor búcsúzhatunk is a küldetéstől. Természetesen sokan nekiestek a feladatnak, de nem mindenki volt boldog.

Az IO Interactive nyilvánosságra hozta a játékosok statisztikáit, amiből kiderül, hogy Sergei Larint, vagyis a Hamisítót csak a játékosok 53%-ának sikerült eltenni láb alól. Közülük sem mindenki tudta megoldani a feladatot szofisztikált módszerekkel, a Silent Assassin értékelést ugyanis csak a teljesítők 9,9%-a kapta meg.

Nem kellett azonban sokat várni az első teljesítésre, valaki ugyanis 6 perccel a szerverek élesítése után már be is húzta a skalpot, de az első Silent Assassinhoz is csak 34 percre volt szükség. A legmagasabb pontszámot egy PC-s játékos érte el, neki 204 862 pontot sikerült összehoznia.

Nektek sikerült teljesíteni a feladatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)