Hirdetés

Hitman - vadászható a negyedik Elusive Target

|

Most újra Párizsban vár minket egy célpont, akit egyetlen nekifutásból kell lekapcsolnunk.

Hirdetés

A múlt héten a harmadik Elusive Target Sapienzában sétálgatott, akinek sikerült elintéznie, közelebb jutott az exkluzív öltözékek megszerzéséhez, akinek nem (mint nekem, véletlen tűzpárbajba keveredtem az őrökkel, onnantól pedig csak lefelé vezetett az út), az most a következő célponttal próbálkozhat.

A célpont neve The Sensation (civilben Smythe), és a párizsi kastélyban kell megtalálnunk őt. Három évvel ezelőtt több gyilkosságot is elkövetett, viszont sikerült megszöknie a hatóságok elől. Zenéléssel keresi a kenyerét, dől neki a pénz, és nem kell attól tartania, hogy leüli a büntetését. Ha ügyesen teljesítjük a küldetést, eleve ülni sem fog sokat a jövőben. 

A célpont itthoni idő szerint június 17. hajnali 2-ig lesz kiiktatható. Mint minden Elusive Target esetében, úgy most is csak egyszer futhatunk neki a feladatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)