Hirdetés

Hitman - komoly csavarral jött az új célpont

|

Az új célszemély nem csak azért izgalmas, mert ez a likvidálandó alakok közül ő az utolsó előtti, hanem azért is, mert nem ismerjük a kilétét. Első dolgunk az azonosítás lesz.

Hirdetés

Az IO Interactive új Hitman epizódja egy folyamatosan bővülő cím lett, amiben rendszeresen új küldetések és új célpontok várják a játékosokat. Általában kapunk némi leírást azzal kapcsolatban, hogy éppen kit is kell levadásznunk, de az új feladatban ez másképp alakul.

A legfrissebb Elusive Target kapcsán annyi adatot kaptunk, hogy valahol a Hokkaido régióban rejtőzködik. Kilétéről a helyiket kell majd faggatnunk, és a helyszínen kell nyomokat keresnünk. Kis extra, hogyha úgy döntesz, hogy újrakezded a küldetést, akkor jó eséllyel már teljesen más lesz a célpont, mint aki addig volt.

A küldetés teljesítésére minden ügynöknek 10 napja van, ami azt jelenti, hogy legkésőbb július 3-ig van lehetőségetek levadászni a célpontot PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Aki még nem próbálta a legutóbbi Hitmant, az már ingyen is végignyomhatja az első két missziót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)