Hirdetés

Hitman - már tudjuk, mikor utazunk Marrákesbe

|

Bejelentették a Hitman harmadik epizódjának megjelenési dátumát, sőt, magáról a küldetésről is meséltek egy kicsit.

Hirdetés

Folyamatosan érkezik a tartalom a legújabb Hitman játékba, a második Elusive Target után nem sokkal a harmadik nagy küldetést is megkapjuk.

A PlayStation Blogon jelentették be, hogy május 31-én fut majd be a 47-es ügynök legújabb kalandja, amelyben Párizs és Sapienzia után Marrákesbe utazunk majd. Marokkó negyedik legnagyobb városának virtuális mása is magán hordozza a helyi jellegzetességeket, így szűk sikátorokban és tetőteraszokon is megközelíthetjük majd a célpontot.

Rögtön két célpontot is kapunk, a Gilded Cage névre keresztelt küldetésben ugyanis egy bankárt és egy tábornokot is ki kell iktatnuk. A harmadik epizód rengeteg kihívást és lehetőséget tartogat majd a játékosok számára, így mindenki a maga módján próbálkozhat a célpontok likvidálásával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)