Hirdetés

Hitman - nézz körül Marrákesben

|

Már elérhető az IO Interactive epizodikus Hitman játékának harmadik fejezete, amelyben Marrákes városába látogathatunk el, de mielőtt fizetnénk érte, érdemes kicsit megismerkedni a helyszínnel.

Hirdetés

Ma érkezett meg a Marrákesbe kalauzoló Hitman: Episode 3 és vele együtt a launch trailer is, de aki továbbra is bizonytalan abban, hogy tetszene-e neki az új fejezet vagy csak szeretné egy kicsit nézegetni a helyszínt még a vásárlás előtt, annak szól ez az új videó. 

A Square Enix és az IO Interactive fenti trailerében ugyanis úgy látogathatunk el Marrákesbe, ahogy eddig még soha: 360 fokban nézelődhetünk a játékbeli városban és így a pálya több részét is szemügyre vehetjük közelebbről (akár 4K felbontásban is!), mint például a piacot, a svéd konzulátust és a bérgyilkosok számára ideálisan forgalmas utcákat. 

A Hitman: Episode 3 már elérhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)