Hirdetés

Hitman: Episode 5 - és Coloradóban öltél már?

|

A Hitman következő epizódjában az Egyesült Államokba tart a 47-es ügynök, hogy Coloradóban tegyen eleget a legújabb megbízásnak. Ebből kaptunk egy rövid kedvcsinálót.

Hirdetés

Csak pár nap választ el minket attól, hogy a 47-es ügynökkel újabb személyeket likvidálhassunk egy új helyszínen, ezúttal az Egyesült Államok Coloradójában. 

A Hitman: Episode 5 - Colorado című epizódban kedvenc bérgyilkosunknak egy farmterületen (amit teljesen átalakítottak egy privát hadsereg kiképzőtáborává) négy célpontot kell eltennie láb alól: Sean Rose-t, Maya Parvatit, Ezra Berget és Penelope Gravest, akik egytől-egyig nagyon veszélyesek, így a 47-esnek minden tudását igénybe kell vennie az elintézésükhöz. 

Természetesen az új fejezet új álruhákat, kihívásokat (70-et!), új felszereléseket és fegyvereket is tartogat a játékosok számára. A coloradói farmon ráadásul végig ellenséges területen tevékenykedünk majd, így ez lehet az eddigi legkeményebb megbízás. Szeptember 27-én kiderül, hogy mennyire lesz kemény dió. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)