Hirdetés

Hitman - elhagyják az epizódikus megjelenést

|

Az IO Interactive reményei szerint a mostani rendszer eltörlésével egyszerűbb lesz beszerezni a játékot.

Hirdetés

Az már biztos, hogy a IO Interactive ejti a Hitman szériát, ugyanakkor a legutóbbi epizód kapcsán még gyorsan meglépnek pár fontos változtatást, hátha ezzel sikerül visszacsábítani pár régebbi rajongót is. 

Annak ellenére, hogy az utolsó Hitman játék nem sikerült olyan rosszul, sokan elpártoltak tőle a tartalmak epizódikus megjelenése miatt. Az IO Interactive ezért megváltoztatja a rendszert: a jövőben csak egyetlen opció lesz arra, hogy megvásároljuk a játékot a második szezon előtt.

Két héten belül a bevezető csomagot és az update lehetőségeket eltörlik annak érdekében, hogy bevezessék az új rendszert, amiben egyben lehet megvásárolni mindent. Az egyedi epizódok a frissítés után nem lesznek elérhetőek PC-n. Nem kell aggódnia annak, aki begyűjtött már egy-két részt, mert ők a mindent tartalmazó csomag árából kedvezményt kapnak annak fejében, hány résszel rendelkeznek jelenleg.

Konzolon azért némileg árnyaltabb a helyzet. Xbox One-on olcsóbban hozzá lehet majd jutni a The Complete First Season csomaghoz, ha előtte bármelyik epizódot birtokolta a játékos, plusz ezen a platformon minden régebbi részt is meg lehet majd vásárolni. A PS4 tulajok viszont nem kapnak semmiféle árengedményt, de náluk is be lehet majd szerezni a részeket külön-külön.

Az új rendszer bevezetése mellett az IO Interactive azzal érvel, hogy így könnyebb és egyszerűbb lesz megvásárolni a játékot, bár a PlayStation 4-es játékosok ezzel nincsenek kisegítve. Ti mit gondoltok a dologról, segítheti mindez a Hitman népszerűsítését? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)