Hirdetés

PlayStation 4-en is jól néz ki a Hitman GO (videó)

|

A Hitman GO minimalista dizájnja kiválóan működött mobilokon, de a 47-es ügynök főszereplésével készült logikai játékkal úgy tűnik, konzolon is érdemes lesz játszani.

Hirdetés

Ritkán sikerül olyan jól mobilra átültetni egy konzolos vagy PC-s játéksorozatot, mint ahogy azt a Hitman GO esetében tette a Sqaure Enix. Ezt annyira sikerült eltalálniuk, hogy az eredetileg csak érintőképernyőre kitalált játék konzolokra is érkezik, erről készült egy kis gameplay videó.

Hasonlóan a Rathet & Clankhez, a Hitman GO PlayStation 4-es változatát (ezen kívül Vitára érkezik még) is egy kamerás felvételen szemlélhetjük meg, ami szintén a hétvégi San Franciscó-i Sony-eseményen készült. A játék nagyobb kijelzőkön is elég jól néz ki és a PS4 mobiloknál jóval erősebb hardverének köszönhetően pillanatok alatt betölt egy-egy pályát. A 47-es ügynök rajongói persze valószínűleg már egyszer végigvitték a játékot, és a jövő év elején egy bétával is jelentkező új Hitmanre várnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)