Hirdetés

Hitman GO - napokon belül itt a Definitive Edition

|

Hamarosan PC-re és PlayStation 4-re is megjelenik az eddig csak mobilon játszható Hitman kaland, már nem kell sokáig várnunk.

Hirdetés

Mobilplatformokon sikeresnek bizonyult a Hitman GO, így nem csoda, hogy végül PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation Vitára is megjelenik a játék. Erre pedig már nem kell túlzottan sokat várni.

Egészen pontosan február 23-án a Hitman GO Definitive Edition PS4, PS Vita és PC verziója. Az árról még nem sokat lehet tudni, de az már bizonyos, hogy ez a kiadás magában foglalja az eddig kiadott összes tartalmat. Az egyedi látványvilággal operáló logikai játék elég impozánsan fest, de azért valljuk be, a legtöbben már inkább az új nagy Hitman címet várjuk, melynek hamarosan a PC-s bétatesztje is elindul. Addig is nézzétek meg a Hitman GO hangulatos előzetesét. 

Ti ki fogjátok próbálni az eredetileg mobiljátéknak készült Hitman Go valamelyik új verzióját? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)