Hirdetés

Hitman - videó mutatja be a GOTY kiadást

|

Akinek eddig kimaradt a 47-es ügynök idei tevékenykedése, az egy minden jóval megpakolt csomaggal pótolhatja a Hitman epizódjait. A fejlesztők most egy videóval igyekeznek meggyőzni minden játékost arról, hogy beszerezzék.

Hirdetés

A függetlenné vált IO Interactive már dolgozik a Hitman folytatásán, miközben a Hulu és a Fox 21 a sorozatváltozatot szeretnék összehozni. Persze a stúdió azokra is gondolt, akiknek esetleg kimaradt idén a bérgyilkosmóka, így november elején megjelent a Game of the Year Edition, méghozzá számos extrával. 

Hirdetés

Most a Hitman két vezetője fejlesztője, Jacob Mikkelsen és Eskil Mohl mutatja meg az alábbi hat és fél perces videóban, hogy pontosan milyen pluszokat tud felmutatni az új kiadás. A teljes első szezonon kívül ez a változat magába foglal egy vadonatúj kampányt, a Patient Zero-t, amelyben a 47-es ügynöknek meg kell akadályoznia egy világméretű járvány kirobbanását (jár még hozzá három új Escalation, három öltözék és három fegyver is). 

A Hitman: Game of the Year Edition már elérhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ha már megvan az első évad, akkor a Patient Zero külön is bezsákolható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)