Hirdetés

Hitman HD Enhanced Collection - videón a kipofozott Blood Money és Absolution

|

Megjelent a csomag, úgyhogy végre mozgásban láthatjuk a játékokat.

Hirdetés

Aki most ismerkedik a sorozattal, és a nosztalgiázás sem csábítja, inkább a Hitman 2-be vágjon bele, a többiek viszont 13, illetve 6 évet utazhatnak vissza az időben.

Hirdetés

A Blood Money a széria egyik legjobb része lett (ami egy negyedik résztől elég nagy teljesítmény), az Absolution pedig egy merész váltás, amit néhányan szerettek, mások meg nem annyira. A kettőt egybecsomagolva, 4K-ra felhúzva, szebb árnyékokkal, fényekkel és kényelmesebb irányítással adta ki a Warner Bros. a napokban. Valahogy így néznek ki:

Az új kiadás PlayStation 4-en digitálisan 18490 Ft-ba, Xbox One-on 17990 Ft-ba kerül. Nem kevés; akinek megvannak ezek a játékok, az jobban jár, ha a korábbi változatokat veszi elő, új tartalmak hiányában nem nagyon éri meg ismét fizetni. Persze ezt rátok bízzuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)