Hirdetés

Hitman - így néz ki a béta 4K felbontásban, maximum beállításokkal

|

Elindult a PC-s Hitman béta, végre láthatjuk, hogy mit tud az új motor, ha mindent feltekerünk. Nem lesz ez rossz.

Hirdetés

A Hitman pont nem az a játék, amit az ember azért vesz le a polcról, mert olyan csodaszép. A játékmenet, a pályatervezés, a gyilkolások trükkös módszerei sokkal többet számítanak, de persze azért az se baj, ha közben dögösen nézünk ki.

A napokban beindult PC-s Hitman béta során megnézhettük, hogy vizuális fronton mit tud a játék. A lenti képek maximum beállítások mellett, 4K felbontásban készültek a dsogaming.com jóvoltából. Ez persze annyira nem nagy szám most, mert az egyszerűség kedvéért (és mivel a legtöbbeteknek nincs 4K-s kijelzője) a képek 1920x1080-ra lettek tömörítve. Ha ráklikkeltek az adott screenshotra, akkor nagyban is megnézhetitek azt.

A Hitman bétatesztje tegnap indult, és egészen hétfőig tart. A teszttel kapcsolatos minden részletet megtaláltok a játék hivatalos oldalán. Saját konzolos Hitman béta beszámolónk itt olvasható, gameplay videónkat itt nézhetitek meg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)