Hirdetés

Hitman - ma jön az ingyenes változat

|

Az IO Interactive függetlenné válásának örömére úgy döntött, minden platformon ingyenessé teszi a legújabb Hitman játék első két küldetését.

Hirdetés

Az epizódokra bontott játékok esetében jellemző, hogy egy idő után a fejlesztők úgy akarnak több játékost bevonzani, hogy egy fejezetet szabadon letölthetővé tesznek mindenki számára. Az IO Interactive kipróbálja, működik-e ez a Hitmannél is.

Hirdetés

Mától PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is bárki részt vehet a 47-es kiképzésében. Az ingyenes verzióban a két gyakorlópálya, avagy a hajó és a katonai bázis játszhatók végig, a fő küldetésen túl pedig a két kapcsolódó Escalation, 40 kihívás, illetve 17 achievement szerezhető meg. Aki beruház a teljes játékra, a demóban elért eredményeit továbbviheti. 

Várhatóan a hét folyamán még többet megtudunk a széria jövőjéről, valamint arról, mikor indulhat a régóta pletykált második évad. Addig is, aki még nem próbálta, tegye meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)