Hirdetés

Hitman - nem klasszikus epizodikus játék lesz

|

Több komoly kérdést tisztázott az IO Interactive az év vége felé megjelenő Hitman kapcsán, kitértek például a rajt után kiadott tartalmakra, és arra is, milyen állapotban kapjuk kézhez a bérgyilkosos játékot.

Hirdetés

Sokan már az E3 alatt sem értették igazán, hogyan is fog megjelenni a Hitman, ugyanis bár a megjelenéskori teljes áron (az USA-ban 60 dollár) kívül nem kell majd semennyit fizetnünk, viszont a decemberi rajtkor még nem áll majd minden tartalom rendelkezésünkre. Ráadásul kezdetben csak digitálisan szerezhetjük be a 47-es legújabb kalandjait, a lemezes verzióra majd valamikor 2016-ban számíthatunk.

Ezek miatt sokan gondolták, hogy az új Hitman gyakorlatilag epizodikusan jelenik majd meg, viszont az IO szerint nem erről van szó: "Úgy gondoljuk, az epizodikus szóról sokan arra következtetnek, hogy egyedi tartalom-darabokat külön összegért adjuk majd, amit egyáltalán nem tervezünk" - nyilatkozta a stúdió egyik képviselője. Ráadásként nem csupán a sztori új részeit hozzák majd a frissítések. A Hitman rengeteg más elemmel bővül majd, többek között időlegesen elérhető missziókkal is.

Ehhez hasonlóan a csapat elutasította azt a felvetést is, miszerint a játék gyakorlatilag Early Accessben jelenik meg. Szerintük ez azt feltételezné, hogy félkész, állapotban adnák ki a bérgyilkosos sorozat új epizódját, vagy nem lesz elég cizellált egy AAA-játékhoz képest. "Ez egyszerűen nem az a hozzáállás, amivel mi dolgozunk. Minden tartalom, amit élesben kiadunk a játékosoknak, teljesen kész, és aprólékosan kidolgozott lesz" - nyilatkozták a stúdiótól.

Mit gondoltok, tudja majd tartani az ütemet az IO az új tartalmakkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)