Hirdetés

Egy új játékon dolgozik a Hitman fejlesztőcsapata

|

Nincsenek kétségeink afelől, hogy az IO Interactive a háttérben már azon dolgozik, hogy legyen második évada is az epizodikus Hitmannek, azonban időközben beleférhet még egy kisebb projekt és a legújabb álláshirdetés alapján pontosan ez a helyzet.

Hirdetés

Megérkezett a Hitman: The Complete First Season és ezzel egy időre el is búcsúztunk a 47-es ügynöktől, persze a játék ugyanúgy frissül addig is, továbbá a Landslide misszió és az extra nehézségi szint alaposan megdobta az újrajátszhatóságot. Nagy valószínűséggel az IO Interactive már a második szezont formálja nagy lelkesedéssel a műhelyében, mindazonáltal úgy tűnik, hogy nem ez az egyetlen projekt, ami jelenleg futhat náluk. 

Egy új álláshirdetés alapján az IO Interactive egy vadonatúj, még be nem jelentett IP-n dolgozik. Ehhez egy olyan játékprogramozót keresnek, aki komoly tapasztalattal rendelkezik az AAA-játékok mesterséges intelligenciájának, fizikájának, animációinak és játékmechanikáinak terén és a jelenlegi generációs konzolokra, illetve PC-re fejlesztett projektek esetében, továbbá mély ismeretekkel rendelkezik a C++ kapcsán és jártas az Unreal Engine grafikus motorban.

A stúdió felfedte, hogy a csapat, amelyik a titokzatos projekten dolgozik az IO Interactive-on belül meglehetősen kicsi és jelenleg a játékmechanikák prototípusain munkálkodnak az Unreal Engine segítségével. Az álláshirdetés azt sugallja, hogy a rejtélyes cím még a fejlesztés nagyon kezdeti stádiumában van. Vajon van ehhez köze a Tom Clancy's The Division rendezőjének, aki tavaly igazolt a srácokhoz? Remélhetőleg hamarosan kiderül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)