Hirdetés

Hitman - így készülnek a pályák (videó)

|

Az IO Interactive egy videósorozatban mesél a Hitman pályáinak tervezéséről, egyúttal kicsit bevisznek minket a kulisszák mögé is.

Hirdetés

A napokban sikerült kipróbálnunk az új Hitman játék zárt bétáját, tapasztalatainkról videót is nézhettek, előzetest is olvashattok. Bár csak az első két küldetéshez volt szerencsénk, amik afféle tutorialként szolgáltak, azért a környezet megalkotását, a pályadizájnt így is szemrevételezhettük.

A háromrészesre tervezett "Talking HITMAN" széria első részében a játék dizájnerei, Jacob Mikkelsen és Marta La Mendola avatnak be minket a részletekbe: sok más mellett beszélnek a térképek megalkotásáról, a pályák felépítéséről, valamint megmutatják azt is, hogy miképpen tervezték meg a 47-es ügynök egyes mozdulatait: 

Az epizódokban érkező Hitman első fejezetének megjelenése március 11-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, amely a prológust és Párizst tartalmazza majd. A teljes változat csak ősszel jön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)