Hirdetés

Hitman - részletes pályákat fogunk kapni (videó)

|

Befutott az IO Interactive videósorozatának második fejezete, amelyben tovább boncolgatják a Hitman pályatervezésének témáját.

Hirdetés

Pár hét múlva újfent átvehetjük az irányítást a 47-es ügynök felett és levadászhatunk néhány rosszfiút a legkülönfélébb módokon, ráadásul jól jövedelmező és magas precizitást kívánó elfoglaltságunkat változatos helyszíneken űzhetjük. 

A környezet kialakítása, a pályatervezés nagyon fontos egy olyasféle játékmenet esetében, ami az elvegyülésen, a helyszín kiismerésén és a becserkészésen alapul, ezért a Hitman fejlesztőcsapata, az IO Interactive nagy gondot fordított arra, hogy kedvenc bérgyilkosunk világ körüli megbízatásai esetében részletes pályákkal találkozzunk. Erről mesél a "Talking HITMAN" videósorozat második részében a projekt két dizájnere, Jacob Mikkelsen és Marta La Mendola: 

Mint tudjátok, a Hitman epizódokra bontva jelenik meg, március 11-én fut be az első csomag PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)