Hirdetés

Hitman - egy hét múlva finálé, videókkal emlékezünk vissza

|

Október végén lezárul a Hitman első évada, Japánban fogjuk levadászni célpontjainkat. A Square Enix viszont addig is hype-ol.

Hirdetés

A Hitman fő küldetései és eddigi helyszínei egész vegyesek voltak. A Párizst követő Sapienza kiemelkedőre sikerült, aztán Marrakesh már annyira nem, Bangkok még kevésbé, de Colorado valamelyest visszaállította a hitünket.

Az október 31-én megjelenő hatodik epizódban Japán az úticél, ahol két célpontot kell kiiktatnunk. A bejelentés óta nem tudtunk meg újabb részleteket, viszont már nem kell sokat várnunk, hogy minden kiderüljön. Addig is a Square Enix minden nap kiad egy új videót (igazából már a mindent tartalmazó, januárban érkező kiadást beharangozva), melyek egyenként egy-egy epizódot foglalnak össze. Az elsőben az ICA gyakorlóközpontját láthatjuk, ahol egy fából tákolt hajón kellett likvidálnunk első áldozatunkat, majd egy szintén nem valódi katonai bázison a másodikat.

Megvárjátok a teljes verziót, vayg már megvettéte előre digitálisan?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)