Hirdetés

Hitman - ízelítőn a Landslide bónuszmisszió

|

Január utolsó napját érdemes mindenkinek bekarikázni vérvörös színnel, ugyanis a 47-es ügynök nem csupán dobozos formában érkezik meg és indul soha nem látott nehézségű kihívásokra, de egy halálos ünnepségen is részt vesz majd.

Hirdetés

Az IO Interactive igazán elkényezteti a Hitman-rajongókat 2017 elején: január 31-én jön a The Complete First Season, amellyel vadonatúj nehézségi szintek érkeznek, ráadásul időközben befutott a legújabb Elusive Target is. De ez még nem minden. 

A januári, mindenkinek ingyenesen járó update mellett jön egy ajándék bónuszküldetés, a Landslide is, amelyben kedvenc bérgyilkosunk visszatér Sapienzába egy különleges esemény erejéig. A hatalmas felhajtással járó Sapienza Festival del Paese kerül megrendezésre: a kikötőhöz közel koncert készülődik, a főtér pedig átalakult zsongó piaccá. A célpontunk azonban nem a portékák, hanem az alvilági kapcsolatokkal rendelkező és politizáló üzletember, Marco Abiatti likvidálása, aki polgármester szeretne lenni. A mi dolgunk az, hogy biztosítsuk: Marco politikai törekvései soha ne válhassanak valóra. 

A Landslide szintén január 31-én válik elérhetővé PC-re, PS4-re és Xbox One-ra (ahhoz, hogy játszhassunk vele, szükséges a frissítés telepítése). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)