Hirdetés

Hitman - a bérgyilkosok márciusban is dolgoznak

|

Megjött a Hitman legújabb frissítése, ami számtalan hibajavításon túl a márciusi menetrendet is tartalmazta.

Hirdetés

A kitartó Hitman játékosoknak ebben a hónapban is lesz dolguk az egyszerűen csak March Updatenek nevezett frissítésnek köszönhetően. Új célpontok, kihívások és egy Escalation contract is vár rájuk.

A frissítés természetesen a tartalmi apróságok mellett rengeteg hibajavítást is tartalmaz. Ezentúl például nem kell attól tartani, hogy a játék véletlenül összeomlik vagy befagy a Square Enix szerinti "ritka hibáktól". A teljes listát itt találjátok.

A Hitman rajongók izgatottan várják a második és harmadik tartalmi szezon bejelentését, de ez a továbbiakban is várat magára. Addig is a fenti beosztásban láthatjátok a márciusi menetrendet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)