Hirdetés

Hitman - nem lesz teljes a megjelenéskor, de félkész sem

|

A Hitman decemberben egy teljes játék áráért kerül forgalomba, de csak a tervezett tartalom egy részét kapjuk meg. Ettől függeltenül a játék nem Early Access címként jön, és ezt az IO Interactive is szeretné tudatosítani.

Hirdetés

December 8-án jelenik meg digitálisan a vadonatúj Hitman, ami kipróbál egy érdekes dolgot, mely egyaránt elsülhet jól és rosszul is.

Arról van szó, hogy amikor megvásároljuk a játékot, ugyan teljes árat fizetünk érte, de a csak a tartalom "méretes részét" kapjuk meg. A többi, sztorit folytató küldetés, az új megbízások, a különböző események a megjelenést követően, leginkább 2016 folyamán kerülnek be, és ugyan természetesen ingyen tölthetjük le őket, érthető a játékosok aggodalma. Sokan úgy gondolják, gyakorlatilag a félkész Hitmant fizetjük ki, hasonlóan ahhoz, ahogy az Early Accesses játékok működnek.

Az IO Interative fejese, Hannes Seifert viszont nyomatékosítani akarja, hogy míg az Early Access kifejezés arra utal, hogy a játék maga is félkész, bugos, a Hitman esetében nem ez a helyzet. Hozzátette még, hogy semmi rejtett extra költség nem lesz, a játékon belül már semmiért nem kérnek valódi pénzt. A napokban tovább részletezik, hogy pontosan mit tartalmaz a kezdőcsomag.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)