Hirdetés

Hitman - mindenki a játékról áradozik az új előzetesben

|

A Hitman friss kedvcsináló videójában rengeteg idézetet láthatunk, melyek egytől egyig a 47-es ügynök legújabb kalandjáról áradoznak.

Hirdetés

Jónak mondható értékeléseket kapott az új Hitman játék az első tesztelőktől, bár azért kiemelkedően magas pontszámot nem találunk közöttük. A Square Enix persze így is simán össze tudott pakolni egy olyan trailert, melyben minden médium ódákat zeng új játékukról.

Megszokott módszer, hogy egy videojáték olyan beharangozó videót kap, melyben különféle tesztekből és cikkekből emelnek ki pár hangzatos mondatot, amik az adott cím érdemeit dicsérik. Azt most gyorsan engedjük el, hogy néha ezek elég durván vannak kiragadva a szövegkörnyezetből, és a teljes mondat valójában abszolút mást jelent. Az epizodikus rendszerben megjelenő Hitman az első fejezet alapján ugyanis tényleg egy igazán szórakoztató játék, ami visszatér a széria gyökereihez. Nézzétek meg a videót, melyből az derül ki, erre a játékra vártunk évek óta.

Nálunk Paca teszteli a játékot, hamarosan ő is kifejti, hogy mennyire nyerte el tetszését a 47-es ügynök legújabb története. Ti kipróbáltátok már az új Hitmant? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)