Hirdetés

Törölték a next-gen Hitmant?

|

A vezető dizájner önéletrajza szerint a következő generációs Hitman játékot törölte a Square Enix.

Hirdetés

Nagy örömmel számoltunk be róla, hogy a legendás Hitman sorozat is átlátogat a következő generációra, de most úgy tűnik, hogy ez a projekt nem fér bele a Square Enixnek.

A Square Enix Montreal vezető dizájnere, Richard Knight a LinkedIN profilján volt olvasható, hogy jelenleg egy next-gen Hitman játékon dolgozik, ami mellett most egy félreérthetetlen CANCELLED (törölve) felirat díszeleg. A jelenlegi munkakör leírásánál pedig a kiábrándító "rövid fejlesztési ciklusú tabletes játékok" szerepelnek. 

Az új Hitman játék a pletyka szerint a Guns & Souls nevet viselte volna (egy japán trademark szerint) és valamiféle mikrotranzakciókat is tartalmazott volna. Ezen felül nem sok mindent tudunk a 47-es dolgairól, de az biztos, hogy nagyon sajnálnánk, ha soha többet nem látnánk viszont.

A Square Enix egyelőre nem kommentálta a történeteket, de amint hallunk valamit, azonnal szólunk. Ti szeretnétek még egy Hitmant?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)