Hirdetés

Hitman - máris jött két új küldetés

|

Bár a Hitman játékban a gyakorló küldetések mellett még csak Párizs játszható, egy ingyenes frissítéssel most két Escalation Contract vált elérhetővé. Az egyikben bűvésznek kell öltözni.

Hirdetés

Mivel még csak az első epizód elérhető, a Hitman alapjában véve nem elég tartalmas ahhoz, hogy nagyon sokáig lekösse a játékosokat. Ugyanazt az egy missziót százszor lejátszani nem olyan nagy móka, ha már minden kihívást teljesítettünk.

Hogy valahogy kihúzzuk a következő epizód érkezéséig, az IO Interactive folyamatosan frissíti a játékot. A napokban bekerült két új Escalation Contract, melyek új célpontokat és új feltételeket adnak. A The Holmwood Disturbance során egy Faustin D'Aoust nevű célpontot kell likvidálni lőfegyverrel, vámpír bűvésznek öltözve, a The Mandelbulb Requiem esetében pedig az a feladat, hogy Michel Charest-t intézzük el egy alkalmazott öltözékét magunkra öltve. Mindkét missziónál lehetnek extra feladatok, előbbi esetében például több célpont, több bizonsági kamera jelenhet meg, vagy csak egy irányban hagyhatjuk el a területet, míg utóbbinál egy laptop meghackelése, más öltözék viselése, vagy megnövelt biztonsági intézkedések nehezíthetik a feladatot. Az Escalation Contractok során nem lehet menteni, ha elrontjuk, az egészet elölről kell kezdeni. Izgi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)