Hirdetés

A Halálos Iramban sztárja az új Hitman filmben

|

A monitorok mellett a nagyvásznon is viszont láthatjuk a 47-es ügynököt, köszönhetően a stúdió döntésének.

Hirdetés

2007-ben már sikerrel vette az akadályokat a 47-es ügynök a mozik pénztárainál, de kritikai szempontból megbukott és a főszereplő, Timothy Olyphant sem szeretett volna második részt, így a FOX az első rész rebootolása mellett döntött.

A ma érkezett információk alapján a stúdió már meg is találta a megfelelő bérgyilkost Paul Walker személyében, akit leginkább a Halálos Iramban sorozat száguldó cirkuszából ismerhetünk. Akárhogy törjük a fejünket, képtelenek vagyunk elképzelni Walker urat kedvenc bérgyilkosunk bőrébe bújva, de a FOX illetékeseit nyilván hidegen hagyják a részletek, hiszen egy olyan egyént ültettek a rendezői székbe Aleksander Bach személyében, aki korábban kizárólag reklámokat készített, egész estés filmet csak a moziban látott. Szerencsére a forgatókönyv esetében nem kell aggódnunk, ugyanis az a Skip Woods írja (Mike Finch közreműködésével), aki részt vett a 2007-es Hitman lekörmölésében, segédkezett az X-Men kezdetek: Farkas és A szupercsapat projektek irományaiban, valamint ő hozza el nekünk a Kane & Lynch moziváltozatának szövegkönyvét is. A Hitman 2 munkanéven futó reboot forgatása várhatóan idén nyáron kezdődhet el Szingapúrban és Berlinben.

A köztes időben bőven van lehetőségetek megtekinteni 2007-es Hitman mozi előzetesét, tegyétek is meg hamar:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)