Hirdetés

Hitman - megjött az új frissítés, megtudtuk, mikor megyünk Sapienzába

|

Új kihívásokat, rövidebb töltési időt, stabilabb szerverkapcsolatot hozott a Hitman mai frissítése.

Hirdetés

Az új Hitman első epizódja már jópár hete megjelent, viszont velem még a múlt héten is előfordult, hogy küldetés közben ledobott a szerver. Ilyenkor nem lehet ám tovább játszani, legfeljebb korábbi mentett állást visszatölteni.

Állítólag ezt is kiküszöböli a ma megjelent frissítés. A patch továbbá rövidíti a töltési időt, ami főleg a Showstopper küldetés indítása után lesz érzékelhető, gyorsabban töltenek be a menük is, és kevesebb lesz az összeomlás. Javítják a pontszámokat, és hamarosan nullázzák a ranglistákat, de erre csak később kerül sor. A Requiem Pack tárgyai visszakerültek, így aki nem találta őket a Planning résznél, most már látni fogja mindet.

A frissítés tartalmazza a Vampire Magician Challenge Packet, ami 10 új kihívást kínál, melyeket egytől egyig vámpír bűvésznek öltözve kell végrehajtanunk. Ezek megalkotásában segített, hogy az IO végig figyelte, hogyan játszanak a játékosok.

Szintén jó hír, hogy bejelentették a második epizód, a Sapienza megjelenési dátumát: április 26-án utazunk Olaszországba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)