Hirdetés

Hitman - lenyűgöző videón az olasz kisváros (videó)

|

A jövő héten Sapienzába utazunk, képeket nézegetve gyönyörködhettünk a tengerparti városban. Most egy videó mutatja meg nekünk minden zugát.

Hirdetés

Április 26-án, azaz jövő hét kedden jön a Hitman második epizódja, a Sapienza

A PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is világszerte ugyanakkor megjelenő új küldetésben a célpontunk egy Silvio Caruso nevű biomérnök, aki egy DNS-t fertőző vírust készít a hangulatos kisváros alatti laborjában. A 47-es feladata nem csak az, hogy megtalálja és kiiktassa Carusót, hanem az is, hogy megsemmisítse a vírust. Sapienza az eddig látottak alapján nagyobbnak tűnik, mint Párizs, és mint az a videóban is látható, ez is elég változatos lesz.

A Sapienza önmagában 15 dollárért lesz letölthető az első epizód tulajdonosainak, akik pedig a Full Experience-ért fizettek, természetesen további díj nélkül kapják meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)