Hirdetés

Hitman - további két évad vár ránk?

|

Eddig a második szezon sem volt megerősítve, de úgy tűnik a fejlesztők összesen három évadot terveznek a legújabb Hitman játékhoz.

Hirdetés

Hálásak lehetünk annak a felhasználónak, aki rákérdezett a Hitman hivatalos Twitter oldalán, mit terveznek a Season 2 kapcsán a fejlesztők.

A válaszból kiderül, mindenképpen terveznek folytatást, méghozzá további két évadot szeretnének a 47-es ügynöknek.

Ahogy egy, a PlayStation blogon megjelent bejegyzésből kiderül a felépítést a kortárs sorozatok inspirálták és több évadon keresztül fog kibontakozni a sztori. Az átfogó történet és az egyedi küldetések párhuzamosan futnak majd, de az első évad előrehaladtával pedig a két szál egybeolvad.

Az első évad hét epizódot tartalmaz, így a negyedik rész megjelenésével félúton járunk, ha pedig a második évad is sikeres lesz, biztosra vehetjük, hogy az IO-Interactive még egy szezonnyi leszámolni valót készít bérgyilkosunknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)