Hirdetés

Hitman - új patch készít fel minket a következő epizódra

|

A Hitman megkapta a Sapienza előtti utolsó javítást, ami előkészíti a terepet a második epizódnak. Izgalmas utunk lesz.

Hirdetés

A Hitman: Episode 2 a jövő héten már be is fut, de előtte még kaptunk pár új funkciót PC-re (ezek nemsokára konzolos verziókba is bekerülnek). A nagy részük kényelmi változtatás, hogy leterítse a vörös szőnyeget a kiegészítő elé.

Ezentúl ha játék közben megszakad az internetkapcsolat, akkor lehetőségünk lesz visszacsatlakozni a misszióba, ahelyett, hogy egyből a főmenübe kerülnénk. Ehhez kapcsolódik, hogy ha teljesítünk valami kihívást, akkor a rendszer azonnal menteni fogja majd, ahelyett, hogy a menet végén szedné össze az eredményeinket. Mindennek az a lényege, hogy ne tűnjön el minden a semmibe egy véletlen internet-szakadás miatt.

A fejlesztők megtalálták a módját annak is, hogy levágjanak a töltési időkből. A PlayStation 4 és Xbox One verziók 50%-kal gyorsabban töltenek majd be, bármelyik pályáról is legyen szó.

Rengeteg, a HUD-ot érintő változás is történt, például már lehet látni a kis térképen az elejtett ruhákat, fegyvereket, egyebeket. Mindez nagy segítségünkre lesz majd, amint megérkezik az Episode 2 április 26-án.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)