Hirdetés

Hitman - a játék jövője még nem dőlt el, de új tartalmak jönnek

|

Az IO Interactive még nem tudja, mi lesz a stúdió és a Hitman sorozat sorsa, de azt azért bejelentették, milyen újdonságokkal készülnek a játékosoknak júniusban.

Hirdetés

Ugyan látszólag harag nincs a Square Enix és az IO Interactive között, mióta a kiadó bejelentette, hogy ejti a Hitman szériát, a dán stúdió és a 47-es ügynök sorsa is kétséges. Ennek ellenére a munka nem áll meg a csapatnál, ebben a hónapban is bőven érkeznek új tartalmak.

Június 2-án, azaz tegnap jött két Escalation Contract, amik közül egy Sapienzában és egy Bangkokban vár minket, és szokás szerint mindkettő öt-öt fázisból áll. Emellett a Hitman készítői tíz új featured contract küldetést is a játékhoz adnak a közösség által kitalált legjobb feladatok közül. Ezeken túl a hónap végén érkezik még a huszonötödik elusive target is, akit Japánban tíz napunk lesz levadászni, de jön még egy frissítés is, aminek a tartalmát nem árulták el, de állítólag nagyon izgalmas lesz. Talán az E3-on bejelentik.

Ti milyen újdonságot látnátok szívesen a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)