Hirdetés

Hivatalos a Dying Light 2 megjelenési dátuma, itt van némi játékmenet

|

A Techland újra megmutatta a folytatást, ami minden szempontból ráver az elődjére.

Hirdetés

A Dying Light második része a folytatások módszeréhez hűen mindenből többet és jobbat ígér: a Techland fejlesztői egy még nagyobb bejárható világot álmodtak meg, még több küldetés teljesítését bízzák ránk és még szebb környezetben, még több mozdulattal felvértezve küldenek minket zombikat ölni, miközben a történetre és a döntéseinkre is sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek.

A dinamikus napszakok, az ellenséges frakciók és az éjszakák is nehezítik majd a dolgunkat, de hogy pontosan mit tartogat a rajongók számára az első játék eseményei után pár évvel játszódó Dying Light 2, azt az alábbi videó, illetve a rendszeresen jelentkező Dying 2 Know streamek hivatottak bemutatni. 

Hirdetés

A Techland sajtónak kiküldött szeretetcsomagjából és a közösségi médiából is kiderült, hogy mikor kerül sor az új gameplay prezentációra, amelynek keretében a fejlesztők megmutatták, hogy néz ki jelenleg a játékmenet. A tökéletesen fejezetekre bontott videóban könnyen tekerhettek, 10:06-kor kezdődik a gameplay, aztán beszélgetések mennek. 

Végre kiderült a pontos megjelenési dátum is, a Dying Light 2 december 7-én fog befutni PC-re, valamint PlayStation és Xbox konzolokra. A készítők korábban azt ígérték, hogy a megjelenés után még évekig fogják támogatni, akárcsak az előzőt, szóval lesz tartalom dögivel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)