Hirdetés

Hivatalos a Ghostwire: Tokyo megjelenési dátuma, a héten sok minden kiderül

|

Nem a mai Gran Turismo 7 előadás az egyetlen, ami miatt ezen a héten érdemes lesz a PlayStation csatornát nézni.

Hirdetés

Még mindig fennáll az az abszurd helyzet, hogy a Sony promózza a Microsoft egyik játékát. Mikor a Bethesda a nagy Xbox családhoz került, a zöldek nem tehették meg, hogy figyelmen kívül hagynak egy korábbi megállapodást, így mind a Deathloop, mind a Ghostwire: Tokyo egy éves exkluzivitást élvez, konzolok közül csak PlayStation 5-ön lehet őket játszani.

Azzal együtt, hogy kiderült, 2022. március 25-étől léphetünk be a démonok által megszállt japán fővárosba, bejelentettek egy hivatalos bemutatót is.

Hirdetés

A February 2022 Official Showcase-re február 3-án, itthoni idő szerint 23:00-kor kerül sor. A részletek nem ismertek, de számíthatunk játékmenetre és még több infóra a történetről.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az alábbi stream leírásában szerepel, hogy a Ghostwire: Tokyo Deluxe Edition vásárlói három nappal előbb kezdhetnek játszani, és kapnak néhány skint is.

Ti mit vártok a játéktól? Szerintetek milyen lesz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)