Hirdetés

Hivatalos a Metal Gear Solid 3 remake, de a nevét nem könnyű kimondani

|

A hármast például egész egyszerűen kihagyták a címből, ám így is egyértelmű, mely játékról van szó.

Hirdetés

Az utóbbi hetekben számos pletyka érkezett azzal kapcsolatban, hogy a Konami dolgozik a Metal Gear Solid 3 remake-jén: hol az röppent fel, hogy PlayStation 5-exkluzív lesz, hol az, hogy nem, máskor pedig azt találgatták, hogy mikor kerülhet sor a nagy bejelentésre.

A PlayStation Showcase természetesen kézenfekvő volt, és a Sony nem is hagyta ki a lehetőséget arra, hogy villantson, noha a kultikus játék feltámasztásából egyelőre nem sokat láthattunk. 

Hirdetés

A Metal Gear Solid 3 remake, avagy a trailer alapján Metal Gear Solid ∆: Snake Eater (Metal Gear Solid Delta: Snake Eater) egy látványos előzetessel vetett véget a pletykáknak és erősítette meg, hogy igen, valóban kipofozzák Snake-et, de hogy ezt milyen körítéssel jelentették be, azt látnotok kell: 

A Metal Gear Solid ∆: Snake Eater egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, de az biztos, hogy PlayStation 5-re jön és a Konami, gondolva a veterán rajongókra, készült még egy meglepetéssel.

2023 őszén ugyanis megérkezik a Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1. PS5-re, az eredeti Metal Gear Solid, a Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty és a Metal Gear Solid 3: Snake Eater játékokat is játszhatjuk majd a platformon.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)