Hirdetés

Hivatalos a PC-s Insanely Twisted Shadow Planet

|

Az XBLA-n szép sikereket elért ufós oldalra scrollozós lövölde hamarosan PC-n is debütál.

Hirdetés

Szerkesztőségünk tagjai közül sokan megszerették a tavalyi Summer of Arcade keretében megjelent Insanely Twisted Shadow Planet című alkotást, olyannyira, hogy kétszer is neki kellett rohannunk a videotesztnek.



Januárban érkezett a hír, hogy az ESRB, vagyis az amerikai korhatár besorolásért felelős bizottság besorolta a PC-s kiadást a nem éppen vérgőzös játékokat takaró E, azaz Everyone kategóriába. Ilyesmit a szervezet nem szokott csak úgy úri passzióból csinálni, tehát joggal bizakodhattak benne a reménybeli PC-s vásárlók, hogy ők sem maradnak ki a jóból.



Most viszont hivatalosan is megerősítette Michael Gagne és Joe Olson a Shadow Planet Productions képviseletében, hogy már nagyon közel az Insanely Twisted Shadow Planet PC-s kiadása, ami billentyűzettel és egérrel is irányítható lesz, valamint a Shadow Hunters DLC-t is tartalmazni fogja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)