Hirdetés

Hivatalos: a The Burning Crusade-del bővül a World of Warcraft Classic!

|

A Blizzard véletlenül a BlizzCon előtt kiszivárogtatta egyik nagy bejelentését.

Hirdetés

Engedve a rajongói nyomásnak, a Blizzard 2019-ben hivatalosan is elindította a World of Warcraft Classicot, népszerű MMORPG-je azon változatát, mely a legidegesítőbb elemektől eltekintve azt az élményt kínálta, amit anno az eredeti, kiegészítők nélküli játék. Egy ideje már a levegőben volt, hogy a nagy sikerre való tekintettel hozzácsapják az első kieget is, és erre még idén sor kerül.

Bár eredetileg a holnap induló BlizzConline keretében jelentették volna be, a Blizzard fórumán felbukkantak a sajtónak szánt anyagok, így már tudjuk, hogy 2021-ben ismét átléphetünk a Dark Portalon.

Hirdetés

Ahogy 2007-ben, úgy most is Outlandre látogathatunk, ahol a Hellfire Peninsulát, Zangarmarshot, és más, legendás területeket járhatunk be, akár a Blood Elf vagy Draenei fajok valamelyikének létszámát gyarapítva. Bekerül egyúttal az Arena PvP, a Jewelcrafting szakma, és a repülő mountok, amiket csak Outlanden használhatunk szabadon.

Szerencsére a The Burning Crusade tartalmaiért nem kell majd külön fizetnünk, viszont szakaszosan kerülnek be a WoW Classicba. Azt, hogy az első darabja mikor érkezik, még nem árulták el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)