Hirdetés

Hivatalos: az Internet Explorer halott

|

Hát ennyi volt: sokévnyi nyüglődés, vergődés, fagyás és összeomlás után az Internet Explorer hivatalosan is búcsúzik. De lesz más.

Hirdetés

Szegény Internet Explorer – a hatos változat óta hiába próbálták helyrehozni hibáit, mindig is mostohagyermek maradt a böngészők között.

A Microsoft már nem próbálja meg életben tartani, és kész lezárni ezt a keserű időszakot: a Windows 10-ben ugyan valami rejtélyes oknál fogva benne marad, de már csak jól eldugva valami hatvanhetedik mappában, az Egyéb mappán belül az Egyébben, és ha az internetet akarjuk elérni, a Project Spartan lesz a legjobb barátunk.

A Microsoft új böngészőjének még nincs végleges elnevezése, Chris Caposella, a Microsoft reklámfőnöke viszont elmondta, hogy gőzerővel keresik a megfelelő nevet, és valószínű, hogy Microsoft Valami lesz. Microsoft Spartan? Microsoft Explorer? Microsoft MasterChief? Meglátjuk.

Ti hogyan szeretnétek hívni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)