Hirdetés

Hivatalos: bejelentették az Elden Ring kiegészítőjét, már a címe is megvan

|

Nagyon hosszú ideje várnak már egy DLC-re az Elden Ring-rajongói, a FromSoftware pedig végre megkönyörült rajtuk.

Hirdetés

Gyakorlatilag az Elden Ring megjelenése óta pletykálják, hogy készül egy masszív, már kiegészítőnek is nevezhető DLC a FromSoftware játékához, a japán stúdió munkásságának rajongói pedig azóta is napi szinten gyártják az ezzel kapcsolatos teóriákat. Nos, végre konkrétumokkal tudunk szolgálni, bár meg kell hagyni, nem túl sokkal.

A FromSoftware ugyanis ma végre-valahára hivatalosan is bejelentette, készül az Elden Ring első kiegészítője.

Hirdetés

A bejelentéshez egyetlen meglehetősen baljóslatú képet kaptunk, illetve lerántották a leplet a kiegészítő címéről: Shadow of the Erdtree címmel érkezik az expanzió. 

Egyelőre arról sajnos fogalmunk sincs, hogy egészen pontosan mikor jelenhet meg, illetve nyilván arról sem, hogy hány óra játékidővel tolja majd ki, az egyébként is monumentális játékot.

Az Elden Ring eredetileg tavaly februárban jelent meg, a játékról készült tesztünket alább tudjátok megnézni, vagy akár el is olvashatjátok.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)