Hirdetés

Hivatalos: bekerül a Death Stranding a Game Pass katalógusába

|

Rövidesen rávethetik magukat Hideo Kojima legutóbbi játékára az előfizetők, igaz, nem mindenki.

Hirdetés

Minden egy tweettel kezdődött, mint mostanában szinte a játékiparhoz kapcsolódó események legtöbbje. Pár nappal ezelőtt a PC Game Pass fiókja sejtelmes poszttal jelentkezett, amiből egyesek arra következtettek, hogy a szolgáltatás játékkínálata rövidesen újabb izgalmas címmel bővül, ezúttal a PS4-re 2019-ban, PC-re egy évvel később, PS5-re pedig tavaly kiadott Death Stranding.

Akadtak persze, akik a bejegyzésben szereplő képet inkább a készülő Starfielddel hozták összefüggésbe, vagy a Seuna's Saga: Hellblade 2-vel. De most már tudjuk, hogy tévedtek, ugyanis tényleg jön Hideo Kojima egyedi hangulatú akciójátéka a Game Passbe, méghozzá nem is oly sokára.

Hirdetés

Természetesen az előfizetéses szolgáltatás PC-s változatáról van szó, hiszen ahogy Xbox One-ra, úgy Xbox Series X|S konzolokra sem jelent meg a Death Stranding. A Kojima Productions és az Xbox Game Studios egy másik projekt kapcsán kötött együttműködési megállapodást.

Ám egy megfelelően erős PC, valamint PC Game Pass-előfizetés birtokában augusztus 23-ától bárki belebújhat a Norman Reedus által megformált Sam Porter Bridges bőrébe, hogy csomagokat, üzeneteket és reményt vigyen a szétszabdalt Egyesült Államok legtávolabbi vidékeire.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)