Hirdetés

Hivatalos címet kapott a Square Enix-féle Project Athia

|

Ezzel együtt vadiúj képeket is megcsodálhatunk az ígéretes akció-szerepjátékból.

Hirdetés

A Square Enix bejelentette, hogy a hozzájuk tartozó Luminous Productions készülő játéka, a Project Athia mostantól hivatalosan is a Forspoken címet viseli. A PC-re és PlayStation 5-re készülő, történetközpontú kaland még tavaly nyáron mutatkozott be rövidke videó formájában. Irányítható főhősünk, Frey Holland mágikus képességekkel megáldott fiatal nő, akivel egy szintén varázslattal teli, ámde veszélyes földet, Athiát fogjuk keresztül-kasul bejárni és feltárni.

Frey hangját az új Charlie angyalaiban is látott Ella Balinska kölcsönzi, tudtuk meg az év első Square Enix Presents livestreamje során. A kiadó több más készülő alkotása mellett a Forspoken is beköszönt egy rövid videó erejéig.

Hirdetés

A mindeddig Project Athia munkacímen futott akció-szerepjátékról elég kevés konkrétum látott napvilágot túl azon, hogy a Final Fantasy XV-ben megcsodált Luminous motort használja, valamint Takeshi Aramaki rendező szerint a gyors és gördülékeny helyváltoztatás képezi majd a játékmenet alapját. Erről ti is meggyőződhettek az alábbi videó második felében.

Sőt, a jeles alkalomból néhány friss képen is megmutatta magát a 2022-ben érkező Forspoken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)