Hirdetés

Hivatalos: ekkor érkezik meg a Fall Guys Season 2

|

Kevesebb mint egy hét múlva vadonatúj tartalmakkal bővül a Mediatonic népszerű játéka.

Hirdetés

Továbbra is rengetegen pörgetik naponta a PC-re és PlayStation 4-re megjelent Fall Guyst, amiben leginkább az eszünket és az ügyességünket használva győzedelmeskedhetünk, az egyszerű, de szórakoztató játékmenet pedig sokak tetszését elnyerte. A múlt hónapban jött egy frissítés, ami picit felrázta a játékot, ám hamarosan befut egy jóval nagyobb patch, hogy még izgalmasabb újdonságokat hozzon el nekünk.

Hirdetés

Fontos bejelentést közölt a Fall Guys hivatalos Twitter-oldala, amiből megtudhattuk, hogy jövő héten, egészen pontosan október 8-án rajtol el a középkori tematikájú Season 2. Az új tartalmak között egyébként temérdek friss skin és jó néhány pálya is lesz, szóval ha esetleg már unnátok egy picit a jelenleg elérhető minijátékokat, akkor mindenképp ajánlott lesz majd visszatérnetek a játékhoz a második szezon indulásakor.

Ti pörgetitek még a Fall Guyst?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)