Hirdetés

Hivatalos: ekkor jön a Marvel's Spider-Man 2

|

Az Insomniac Games végre elárulta a dátumot, amire mindenki várt.

Hirdetés

Bár a PlayStation Showcase-re komoly gameplay bemutatóval készült az Insomniac Games, amelynek keretében láthattuk harcolni a szimbióta erejével felruházott Peter Parkert és Miles Morales-t is, sőt még üldözésben is volt részünk, egyvalamit azonban nem adott meg nekünk: a megjelenési dátumot. 

Szomorúak lettünk volna, ha úgy zajlanak le a nyár elejei események, hogy nem tudunk meg többet ezzel kapcsoltaban, mint hogy valamikor őszre várhatjuk a Marvel's Spider-Man 2-t, de szerencsére Geoff Keighley elintézte, hogy csak ezért felbukkanjon valaki az Insomniactől. 

Hirdetés

És nem is akárki: Bryan Intihar, az Insomniac Games kreatív rendezője jelent meg a színpadon, hogy duplán is meglepjen minket. Egyrészt elárulta, hogy a Marvel's Spider-Man 2-ben bizony nem Eddie Brock válik Venommá, mivel bár szeretik és tisztelik az eddigi történeteket, szerettek volna valami újat elmesélni. De hogy ki lesz az, az csak a játék közben fog kiderülni. 

Azt viszont elárulta Intiher, hogy mikortól térhetünk vissza a virtuális New Yorkba hálóhintázni: a nagy dátum 2023. október 20., ekkor jelenik meg a folytatás, kizárólag PlayStation 5-re. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)