Hirdetés

Hivatalos: ekkor lesz a Microsoft nagy Age of Empires-eseménye

|

Nem csak az Age of Empires 4-ről esik majd szó.

Hirdetés

Pár napja hírt adtunk arról, hogy pletykák szerint a Microsoft végre nem csak az Xbox Series konzolokkal és a Game Passal fog foglalkozni, hanem mesél egy kicsit a PC-n futó Age of Empires sorozat újdonságairól is. Ma hivatalosan bejelentették az eseményt, melynek keretében meglepetésekre is számíthatunk.

Április 10-én délután 6-kor indul az Age of Empires Fan Preview esemény, melyben az Age of Empires 4 mellett az Age of Empires 2: Definitive Edition és az Age of Empires 3: Definitive Edition is szóba kerül.

Hirdetés

Az AoE IV-ből először láthatunk majd tényleges játékmenetet, és a civilizációkról is mesélni fognak. A műsor fél órán át fog tartani, és ennek végeztével az AgeofEmpires.com-on egy hétig elérhető lesz "egy digitális élmény".

Az alábbi trailer még csak egy kedvcsináló, de április 10-én jövünk majd minden fontos hírrel - és remélhetőleg egy megjelenési dátummal is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)