Hirdetés

Hivatalos: elmarad az idei BlizzCon is

|

A BlizzCon 2020 szervezői szerint túl nagy egészségügyi kockázattal járna, ha több tízezres embertömegek gyűlnének össze Anaheimben.

Hirdetés

A nyárra betervezett gaming rendezvényektől már búcsút kellett vegyünk a COVID-19 világjárvány miatt, de úgy tűnik, hogy az őszi események sincsenek biztonságban. A World of Warcraftot, Diablót és Overwatchot is fejlesztő Blizzard minden évben hatalmas eseménnyel készül, hogy a rajongók összegyűlhessenek, meghallgathassák a cég legfrissebb bejelentéseit és hasonló érdeklődésű felebarátaikkal mulathassanak - sajnos erre idén nem lesz lehetőség. 

Hirdetés

A BlizzCon 2020 szervezői egy blogposztban jelentették be, hogy a novemberre tervezett rendezvényt lefújták. Nyilvánvalóan a koronavírus van a döntés hátterében, mivel annak ellenére, hogy lassacskán kezd újra beindulni az élet és lazulnak a korlátozások, egy ilyen tömegrendezvényt még mindig túl kockázatosnak tartanak. 

"Beszéltünk arról, hogy hogyan tudnánk becsatornázni a BlizzCon szellemiségét valamilyen online eseménybe, hogy mégis kapcsolatot teremthessünk veletek, betartva ezzel az állam tömegrendezvényekre vonatkozó egészségügyi és biztonsági előírásait. Erre olyan hamar szeretnénk sort keríteni, amennyire csak lehet, de tekintetbe véve, hogy ez egy új terület számunkra, így majd valamikor jövő évben valósulhat meg."

- írta Saralyn Smith, a BlizzCon executive producere. 

Jó eséllyel a rendezvényen helyet kapó bejelentéseket azért megkapjuk majd valamilyen online formában, de egy kicsit mind szomorúak vagyunk, hogy egy újabb remek show-nak kell búcsút mondanunk idén. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)